Celebra piesă, lansată de Smiley în luna decembrie a anului trecut, a dus la o acțiune ingenioasă a Ministerului de Interne. Reprezentanţii M.A.I. s-au gândit să le indice tuturor celor cărora li se potriveşte piesa de ce documente au nevoie pentru a-şi face un nou act de identitate. Cu umor, ingeniozitate și fără a fi vreun pic rigizi ori închistați, polițiștii au reușit să determine un număr impresionant de români să ceară eliberarea documentelor fără de care practic nu există în nici o evidență a vreunei instituții a statului.

Marți, campania de informare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) despre documentele necesare pentru obţinerea unei noi cărţi de identitate s-a încheiat într-un mod la fel de inedit. La sfârşitul campaniei, Smiley a intrat în posesia unui „nou buletin“, iar MAI i-a mulţumit pentru sprijinul acordat, precizând că, de la începutul anului, peste 150.000 de români şi-au reînnoit actele de identitate.

Campanie SmileyTotodată, MAI i-a mulţumit lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii!
” Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români şi-au reînnoit actele de identitate. Fii şi tu ca ‪#‎Smiley, fă-ţi #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara ţării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ţi exerciţi dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!“, se arată în ultimul mesaj publicat pe contul de Facebook al instituţiei.

Smiley si Cristina GIOROC” Smiley are din nou buletin 😀Cea mai cool sedinta foto la care am participat! In uniforma, desigur😚. Va invit sa dati like paginii de facebook Ministerul Afacerilor Interne 👍Fii și tu ca ‪#‎Smiley, fă-ți #buletin! ”, a scris buzoianca pe Facebook.

La ședința foto cu iubitul artist, a participat și o tânără și frumoasă polițistă, originară din Buzău. Absolventă a Colegiului Hasdeu, secția Filologie, și apoi a Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, Cristina Gioroc, de 27 de ani, a scris apoi pe facebook că alături de Smiley a participat la cea mai ”cool” ședință foto, invitându-și apoi prietenii de pe rețeaua de socializare să dea like paginii de facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Melodia „Pierdut buletin“, al cărei videoclip a fost lansat la începutul lunii decembrie a anului trecut, este una dintre cele mai populare piese româneşti ale momentului, strângând peste zece milioane de vizualizări pe YouTube până în momentul de faţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.