Hotărârea Consiliului Local Municipal votată la sfârșitul lunii mai care prevedea acordarea unui mandat special șefului Serviciului Resurse Umane din Primărie, Georgeta Cristea, pentru a impune, la Adunarea Generală a Acționarilor SC Compania de Apă SA schimbările pe care primarul Constantin Toma le dorește și pe care le-a anunțat de aproape un an a ajuns pe masa prefectului,care trebuie să decidă dacă aceasta a fost sau nu adoptată corect.

Potrivit prefectului județului Buzău, Carmen Ichim, hotărârea care a fost amplu comentată și în presă a fost atacată atât de Compania de Apă cât și de unul din consilierii locali municipali.

„Am primit mai multe contestații la acea ultima hotărâre a CLM si am dispus ca analizarea ei de către juriști să se facă cât mai repede ca să putem da un răspuns privind legalitatea acesteia până vineri sau cel târziu luni”, a declarat prefectul Carmen Ichim.

Proiectul de hotărâre a Consiliului Local Municipal  privind acordarea unui mandat special doamnei Georgeta Cristea pentru reprezenta interesele municipalității în AGA Companiei de Apă programată pentru data de12 iunie a fost adoptat opt voturi „pentru”, șapte „împotrivă”, patru voturi fiind nule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.