minor hot
În loc să meargă la școală s-au specializat în furturi. Doi copii de 12 și 14 ani le-au dat serios de furcă polițiștilor dar și proprietarilor de mașini, mai ales celor care fac imprudența de a-și lăsa autoturismele descuiate.
Minorii au dat în ultima vreme spargeri peste spargeri și, mai mult de atât, într-o noapte au furat o Dacie cu care au plecat la drum prin orașul Buzău. Băieții cu apucături de hoțomani versați au pus ochii pe mașină, au descuiat-o, ei știu cu ce, au pornit-o și au plecat cu ea la drum. Poliția susține că aventura celor doi nu ar fi durat prea mult, autoturismul fiind abandonat în aceeași noapte, fără a fi implicat în vreun eveniment rutier.
Aceiași doi minori au mai comis și alte furturi, dar, din autoturisme.
”În ziua de 27 martie a.c., în jurul orei 12.30, un bărbat din comuna Ruşeţu a apelat S.N.U.A.U. 112 şi a sesizat poliţia cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, între orele 10.50 – 12.30, i-au fost sustrase două tablete din autoturismul pe care îl parcase pe strada Independenţei din municipiul Buzău, cu portierele neîncuiate. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 1.000 de lei. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au început imediat cercetările şi au stabilit că principalii bănuiţi de comiterea furtului sunt doi minori în vârstă de 14 şi 12 ani, ambii din Buzău. Cele două tablete sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarului”, se arată într-un comunicat remis vineri de IPJ Buzău.
Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că cei doi minori ar mai fi comis luna aceasta, pe raza municipiului Buzău, alte patru furturi din auto, fapte ce au fost înregistrate iniţial în evidenţe cu autori necunoscuţi. În aceste patru furturi din autoturisme, hoțomanii ar fi dat spargerile la maşini descuiate şi ar fi furat diferite bunuri, sume de bani şi documente, în valoare totală de 9.300 de lei. Polițiștii au reuşit recuperarea prejudiciului în proporţie de peste 80%.
Acum, oamenii legii trebuie să stabilească întregul cazier al celor doi minori, nefiind exclus ca indivizii să mai aibă la activ și alte fărădelegi.
Cei doi hoți provin din familii dezorganizate și doar cel de 12 ani merge la școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.