Cezar PREDA-2
Fostul lider al PDL Buzău, deputatul Cezar Preda va fi alături de organizația PDL Buzău în campania electorală ce urmează să înceapă și își va asuma, alături de colegii săi,rezultatele care vor fi obținute la nivelul întregului județ. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă susținută de deputatul buzoian la Biroul său Parlamentar unde a afirmat că întotdeauna și-a asumat rezultatele obținute.
„Eu în ianuarie 2013 mi-am asumat înfrângerea și mi-am dat demisia din funcții. Faptul că președintele partidului mi-a solicitat imperativ să revin și din discuțiile cu colegii mei care mi-au solicitat să continui alături de ei asta este altceva. Și acum mi-am asumat, am zis că nu mai revin dar asta nu înseamnă că nu îi voi ajuta. SĂ stea fără grijă că aceasta organizație nu și-a propus să taie capete pe 25 mai. PDL are ca obiectiv stabilit câștigarea alegerilor din 2016 ca principal partid de guvernare. Restul obiectivelor de etapă sunt deosebit de importante dar nu asumate de partid. Așa că cei care spun că PDL nu își va atinge obiectivele asumate în mai și va trebui să fuzioneze cu nu știu cine sunt neștiutori în ale politicii ”, a declarat deputatul PDL, Cezar Preda.
Pe de altă parte deputatul PDL a declarat că nimeni de pe scena politică nu dorește unificarea dreptei și că de fapt PMP manipulează oamenii.
Eu resping toate aceste poziții ipocrite, perverse, false cum că se dorește unificarea dreptei și PDL ar fi singurul care face volte. Aduc aminte că nu îmi aduc aminte că nu îmi aduc aminte ca dreapta să fie unită și PDL să fi rămas pe dinafară. Unificarea dreptei e o marotă de care se folosesc politicienii perfizi și ipocrizi și care de fapt manipulează opinia publică. Eu nu cred că poți să fii atât de nesimțit încât să furi butelia unuia din casă și apoi să îl cerți că nu face mâncare la copii. Cam asta face Mișcarea Populară Partidului Democrat Liberal”, a declarat Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.