UPDATE: Încă un drum național fost blocat în județul Buzău. Începând cu ora 9.10, DN 2 B, între Buzău și limita cu județul Brăila a fost închis.

Iarna a pus stăpânire pe județ. Patru porțiuni de drumuri naționale sunt închise circulației din pricina cantității mari de zăpadă căzute și a vântului care suflă cu putere scăzând vizibilitatea sub 50 de metri. De asemenea, 14 localități sunt nealimentate cu energie electrică după ce vântul și zăpada depusă au pus la pământ mai multe rețele electrice. Este vorba despre localitățile Săgeata, Robeasca, Pietroasele, Merei, Breaza, Scutelnici, Glodeanu Siliştea, Brădeanu(parţial), Săhăteni, Năieni, Luciu, Largu, Cilibia şi C.A. Rosetti cu 12.355 de abonaţi.

Autoritățile județene au dispus oprirea circulației pe :
-DN 2B, între localităţile Spătaru-Buzău între km 0+000-3+800, începând cu orele 03.30;
– DN 2, între localităţile limita jud. Ialomiţa –Han Ţintă, între km 68+000-104+900, începând cu orele 03.30;
– DN 2C între localităţile Costesti – limita jud.Ialomita cu Buzau, între km 0+000-48+000 începând cu orele 05.15;
-DN 22 între localităţile Râmnicu Sărat – limită jud. Brăila, între km 0+000-30+000 începând cu orele 06.10;
Nu au întârziat să apară nici cazurile de persoane blocate în nămeți. Două autoturisme au rămas în zăpadă duminică dimineață și au solicitat ajutor la 112. Este vorba despre un autoturism cu o persoană la bord blocat la Oreavu și un altul cu 6 persoane, între care doi copii, care a rămas blocat pe DJ 214A între localitățile Luciu și Largu. În ambele situații cazurile au fost rezolvate de Comitetele Locale pentru Situații de Urgență.

De asemenea, tot duminică dimineață în jurul orei 6.20 pompierii de la ISU Buzău au fost solicitați să se deplaseze în localitatea Râmnicelu pentru asistenţa unei gravide. La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje de pompieri, dintre care o autospecială şenilată precum şi o autospecială de transport personal şi victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat. Pompierii au ajuns la femeia însărcinată și au dus-o la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, aceasta fiind acum în afara oricărui pericol.

2 COMENTARII

  1. […] UPDATE: Încă un drum național fost blocat în județul Buzău. Începând cu ora 9.10, DN 2 B, între Buzău și limita cu județul Brăila a fost închis. Iarna a pus stăpânire pe județ. Patru porțiuni de drumuri naționale sunt închise circulației din pricina cantității mari de zăpadă căzute și a vântului care suflă cu putere scăzând vizibilitatea sub 50 de metri. De asemenea, 14 localități sunt nealimentate cu energie electrică după ce vântul și zăpada depusă a pus la pământ mai multe rețele electrice. Este vorba de localitățile Săgeata, Robeasca, Pietroasele, Merei, Breaza, Scutelnici, Glodeanu Siliştea, Brădeanu(parţial), Săhăteni, …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.