Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, comisar-şef Laurențiu Pantazi, a fost decorat de preşedintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili.
Decretul a fost semnat săptămâna trecută cu prilejul Zilei Naţionale a României, după cum se arată într-o informare a Administraţiei Prezidenţiale.
Nu doar şeful IPJ Buzău a fost decorat, ci şi alţi poliţişti din ţară, ofiţeri şi subofiţeri, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate. În decret se regăsesc și numele a peste două sute de agenți, maiștri militari și subofițeri din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Inspectoratului de Aviație Civilă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei.
Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă.

2 COMENTARII

  1. […] Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, comisar-şef Laurențiu Pantazi, a fost decorat de preşedintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili. Decretul a fost semnat săptămâna trecută cu prilejul Zilei Naţionale a României, după cum se arată într-o informare a Administraţiei Prezidenţiale. Nu doar şeful IPJ Buzău a fost decorat, ci şi alţi poliţişti din ţară, ofiţeri şi subofiţeri, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate. În decret se regăsesc și numele a peste două sute de agenți, maiștri militari Sursă știre […]

  2. Foarte corect. In ziua de azi totul trebuie sa fie pe merit. Muncim zi de zi si daca avem rezultate trebuie sa fim recompensati. In meseria aceasta ca si in oricare alta meserie exista si uscaturi. Tocmai de aceea trebuie facuta diferenta intre cei care isi fac meseria cu adevarat si cei care apar in stirile de la ora 17.00. Felicitari Domnule Comandant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.