IAZ View – Descoperă o nouă dimensiune a exclusivității

0
575

Așteptarea se apropie de final!

Una dintre cele mai moderne si spectaculoase clădiri din Buzău urmează să fie terminată în cel mai scurt timp, pentru a-și putea întâmpina noii locatari.

Clădirea IAZ View, în regim de înălțime P+5 etaje, cuprinde 30 de apartamente cu trei camere. Fiecare apartament beneficiază de două dormitoare, living, două băi, bucătărie, holuri mari, spații de depozitare ample, cel puțin un balcon extrem de spațios și loc de parcare propriu.

Noua clădire, amplasată pe strada Frăsinet, are toate atuurile pentru a deveni un punct de atracție important al orașului: are o infrastructură complexă, cu cinci tipuri de apartamente pe fiecare etaj, este amplasată într-o zonă centrală, cu acces rapid către marile centre comerciale, se află în vecinătatea unuia dintre cele mai mari parcuri din Buzău, este o clădire extrem de sigură și durabilă.

Construcția a fost realizată din cele mai bune materiale existente pe piața de profil, calitatea și siguranța fiind principalele preocupări ale constructorului buzoian. Materialele includ de la gresie și faianță porțelanată până la uși din lemn masiv și încălzire în pardoseală.Totul a fost ales pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a oferi cele mai calitative servicii tuturor doritorilor de frumos, eleganță, siguranță și rafinament.

Dezvoltatorul propune 10 apartamente spre vânzare, iar 20 spre închiriere. Astfel, deși construcția nu este 100% gata, primele trei apartamente au fost deja vandute, acest lucru spunând foarte multe despre încrederea pe care potențialii cumpărători o au în realizatorii acestui impresionat proiect.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot consulta site-ul oficial, la www.iazview.ro  sau pot programa o vizionare la numărul de telefon 0752 240 840.

IAZ View – Investiția ta pentru un viitor solid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.