Îmbulzeală la deschiderea noului centru comercial din nordul orașului

0

Noul centru comercial rezultat din extinderea Aurora Mall a fost deschis, joi, publicului larg care s-a îmbulzit la intrare pentru a pune mâna pe produsele la preț redus oferite în ziua deschiderii de magazinele care au anunțat din timp acest lucru. Ușile rotative s-au blocat la presiunea oamenilor dornici să intre în clădire iar agenții de pază au fost nevoiți să deschidă larg ușile de urgență. Cea mai mare aglomerație a fost la magazinul de electronice și electrocasnice  amplasat chiar la intrare unde celebrele tigăi au făcut senzație și s-au epuizat în timp record, însă cumpărătorii și-au îndreptat atenția și spre televizoare, telefoane sau cauciucuri aflate la vânzare la prețuri reduse până duminică.

Au existat însă și nemulțumiri. Unele dintre acestea legate de prețurile anumitor produse, mărite nejustificat chiar în ziua deschiderii sau cele legate de politica firmei deținătoare a centrului comercial care, deși deschide un spațiu destinat publicului în care vor călca probabil mii de clienți se încăpățânează să interzică folosirea camerelor telefoanelor mobile în interiorul complexului de parcă ar fi vorba de un obiectiv strategic și nu unul destinat publicului larg.

„Ăștia nu sunt sănătoși, zici că este unitate militară aici. Am făcut o fotografie si m-am trezit cu angajații de la pază care m-au pus sa șterg fotografia pe motiv că nu este permis fotografiatul decât cu acordul conducerii. Păi atunci nu înțeleg de ce nu pun afișe mari la intrare că este fotografiatul și filmatul interzis. Nu mi se pare prea normal”, ne-a declarat Cornel N. un buzoian venit din pură curiozitate la deschiderea noului centru comercial.

De altfel, practica este una cunoscută care se aplica și în vechea locație și care ține probabil de politica firmei deținătoare. Mai mult, nici reprezentanților mass-media nu le-a fost permis, oficial, să capteze imagini foto sau video de pe holurile centrului comercial nici măcar în ziua inaugurării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.