scandal Urgente

Responsabilii de scandalul iscat în Vinerea Mare pe terasa unui local din cartierul Dorobanți când administratorul barului a venit însoțit de mai mulți prieteni pentru a-și face singur dreptate pentru o serie de injurii primite de la un grup de romi nu reprezintă pericol public și vor fi cercetați în stare de libertate. Procurorii au decis că cei 6 bătăuși, majoritatea membri ai unui club sportiv din oraș, nu au voie să părăsească localitate însă, în Buzău, pot bate cât și pe cine poftesc. Același lucru s-a întâmplat și în cazul victimelor care, deși au făcut un scandal monstru în fața Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău, de a fost nevoie intervenția mascaților pentru a descuraja pătrunderea lor în unitate spitalicească, nimeni nu a observat acest lucru și nu au fost sancționați pentru că „nu a existat nici o plângere în acest sens.”
Astfel, buzoienii pot sta cât se poate de liniștiți mai ales că asigurările vin chiar din gura noului comandant al IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi.
„O parte din ei sunt cunoscuți cu antecedente în această zonă de scandal. Au mai fost întocmite dosare pe numele acestora și sunt în atenția noastră chiar dacă nu mai sunt în arest. Ceea ce pot să vă spun este că incidentul a avut loc pe fondul unui conflict cu ospătărița iar replica administratorului localului a fost puțin cam dură și total în afara legii. Părțile vătămate nu se așteptau să se ajungă aici dar nici nu își însușesc opinia că au provocat acel scandal acolo deși nu sunt la prima abatere și sunt în atenția noastră de mai mult timp fiind de departe pe locul 1 în ceea ce privește astfel de fapte”, a declarat comandantul IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.