numirea pe post de la minister, s-a înscris în ALDE. Stoian care a fost membru PDL iar apoi PNL a decis să se înscrie într-un nou partid politic pentru a avea parte de „protecția politică” care i-a lipsit în ultimii ani și fără de care a fost „atacată din toate părțile”.

„Vreau să vă mulțumesc pentru încredere că ați fost de acord să lucrăm împreună. Astăzi m-am înscris în ALDE, am venit lângă oameni pe care îi cunosc și cu care am lucrat în politică împreună. În ultimii doi ani eu m-am detașat de politică și nu am vrut să fac politică la IȘJ dar ați văzut că nu a fost bine pentru că am fost lovită din toate părțile. Acum am primit sprijinul ALDE și am încredere că cu această echipă vom obține rezultate foarte bune”, a declarat Florina Stoian în conferința în care a fost prezentată drept noua achiziție a partidului.

La rândul său vicepremierul Grațiela Gavrilescu, prezentă la conferința de presă, a declarat că se bucură de adeziunea Florinei Stoian care urmează a fi validată în forurile interne de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.