Premierul Victor Ponta a declarat joi în cadrul unei întâlniri cu oamenii de afaceri la inaugurarea fabricii de geamuri Glasscorp din Buzău că viitorul prim-ministru al României va fi Călin Popescu Tăriceanu și că împreună cu acesta va pune umărul la sprijinirea investițiilor românești și străine pentru ca românii să aibă locuri de muncă.

”Guvernul României sprijină investițiile care creează locuri de muncă și ajută la dezvoltarea oricărei regiuni vreau să vă sigur că viitorul guvern care cred că va fi condus de Călin Popescu Tăriceanu va sprijini în egală măsură acest mediu de afaceri care creează locuri de muncă și prosperitate. Această direcție bună de sprijinire a investițiilor, de dezvoltare a infrastructurii trebuie să continue și asta trebuie să facem. S a discutat zilele acestea în mod nedrept despre faptul că doar unii români sunt muncitori, ceilalți sunt răi și leneși doar pentru că votează într-un fel. Mesajul pentru Iași, pentru Buzău, Cluj, sau Timișioara, pentru Craiova sau Galați e clar : vreau să promovăm ideea că în România românii dacă au de lucru sunt tare muncitori”, a spus Victor Ponta la Buzău.
La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu a declarat la Buzău că urmează 10 zile de ”bătălie pentru câștigarea alegerilor”.
”Avem 10 zile de bătălie de dus pentru câștigarea alegerilor. Dorința mea foarte clară este ca la 16 noiembrie să închidem o pagină nefastă denumită în istoria României regimul Băsescu.
Printre cei care se află alături de Ponta la Buzău se află în afara lui Călin POpescu Tăriceanu președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Tot joi la Buzău s-au mai aflat ministrul delegat pentru Rrlația cu Parlamentul Eugen Nicolicea dar și ministrul Educației, Remus Pricopie.
Premierul Victor Ponta a participat, la orele prânzului la inaugurarea fabricii de parbrize auto Glasscorp deținută de concernul turc Șișecam după care a mers la stația de epurare a municipiului Buzău pentru a vedea o investiție realizată cu fonduri europene din Programul Operațional Sectorial de Mediu. Înainte de plecare, Victor Ponta a dat o fugă la podul de la Vadu Pașii unde,în grabă, le-a transmis oamenilor care îl așteptau că podul va fi reabilitat de autoritățile județene cu bani de la Ministerul Dezvoltării.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.