COnsiliul Judetean
Ședință extraordinară, vineri 7 noiembrie, la Consiliu Județean. Aleșii județeni sunt chemați să voteze două proiecte de hotărâri.
Unul dintre proiecte se referă la rectificarea a VI-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2014, după ce Guvernul a trimis în teritoriu 8 milioane de lei din care 3, 7770 milioane de lei au fost virate Consiliului Județean pentru refacerea unor poduri și podețe dar și a unor drumuri distruse de inundațiile din vară.

De asemenea, consilierilor județeni le este adus în prim plan, în vederea votării, aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, a indicatorilor tehnico-economici și a cofinanțării obiectivului ”Refacere pod peste râul Buzău, comuna Vadu Pașii, ” finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

De altfel, joi premierul Victor Ponta este așteptat la podul de la Vadu Pașii pentru a-i anunța pe localnici că lucrările pentru refacrea obiectivului închis traficului rutier acum circa 10 ani vot fi demarate cât de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.