Durere fără margini în rândul colegilor de la Școala de Aplicație pentru Aviație de la Boboc ai comandorului Mitică Docuz, pilotul care și-a pierdut viața alături de alți trei camarazi în urma prăbușirii, joia trecută, a elicopterului în care se aflau. În memoria acestuia, colegii de muncă au postat un film pe o rețea de socializare prin care îi aduc un ultim omagiu celui care a școlit de-a lungul anilor mai multe promoții de piloți. La final, colegii comandorului Mitică Docuz îi adresează acestuia o ultimă rugăminte:
„Și dacă tot ai plecat în grabă ai grijă și de noi,cei rămași, și pune o vorbă bună la ȘEFU să ne mai dea un răgaz până ne vom întâlni!!!”
Pilotul Mitică Docuz era unul dintre cei mai experimentaţi instructori ai Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie de la Boboc. El și-a pierdut viața alături de cei doi maiștri militari din Focșani, Viorel Cojocaru și Cătălin Topoliceanu, și de studentul Ștefan Coropețchi, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit inexplicabil la cîţiva kilometri de pista pe care urma să aterizeze. Accidentul este cercetat în prezent de o comisie de anchetă de la nivelul Statului Major al Forțelor Aeriene iar aparatele de zbor de tipul celui implicat în accidentul aviatic de săptămâna trecută au fost oprite de la zbor.
Cele patru victime ale catastrofei aviatice vor fi înhumate joi în localitățile unde își aveau domiciliul.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.