Gheorghe COMAN decizie

Fostul deputat PP-DD, Gheorghe Coman a devenit, de marți, șef cu acte în regulă al organizației județene a Partidului Conservator. În ciuda asigurărilor pe care le-a dat conducerea locală a PC Buzău, Coman a fost numit șef al Organizației Județene a Partidului Conservator prin decizia Biroului Executiv Central al Partidului Conservator invocate fiind chiar prevederile statutare ale articolelor 79, 80, 81 și 87.
Și chiar dacă din punct de vedere legal, Gheorghe Coman a preluat cu acte filiala județeană de marți 9 aprilie, el urmează să fie uns, în funcția pe care o va ocupa cu titlu interimar până la alegerile programate pentru această primăvară, la finele săptămânii de un reprezentant de la Centru în prezența căruia noul președinte va susține și prima conferință de presă.
Fostul președinte al Organizației Județene, conservatorul Gheorghe Vlase, cel care trăiește pentru a două oară în ultimii ani drama schimbării din funcție de către un parlamentar care se alătură formațiunii înființată de Dan Voiculescu, își va pierde funcția de consilier județean doar în situația în care este hotărât să părăsească partidul lucru care se pare însă că nu se va întâmpla. Conservatorii au interesul de a-l menține pe Gheorghe Vlase pe funcția deținută în deliberativul județean tocmai pentru că este una din puținele funcții pe care PC Buzău le-a câștigat în urma alegerilor locale din vara anului 2012. Dacă Vlase se va decide însă să părăsească partidul, locul lui în Consiliul Județean va fi luat de social-democratul Iulian Ene.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.