Vasile Dragu1

Scandal de pomină, azi-noapte, în centrul orașului Buzău. Protagonist a fost nimeni altul decât viceprimarul comunei Săgeata, Vasile Dragu care, băut fiind, s-a luat la harță cu mai mulți tineri aflați într-o altă mașină iar asta chiar în parcarea hotelului Pietroasa.
Alesul din Săgeata se plimba la miezul noții împreună cu un prieten prin oraș iar mașina în care se aflau cei doi ar fi tăiat calea unui autoturism condus de o șoferiță în zona rondului de la Episcopie. Pentru că şoferiţa a avut impresia că maşina i-a fost lovită iar şoferul aflat în mașina cu viceprimarul din Săgeata nu s-a oprit să vadă ce a făcut, a pornit în urmărirea autoturismului pentru a-i cere socoteală conducătorului auto imprudent. Cele două mașini s-au găsit în zona hotelului Pietroasa iar ocupanții acestora s-au luat la ceartă.
Cel mai recalcitrant însă a fost viceprimarul comunei Săgeata, cel care a și fost amendat de oamenii legii pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Vasile Dragu era băut bine şi pus pe harţă, amenințându-i fără jenă pe ocupanții celuilalt autoturism chiar și la venirea Poliției.
Viceprimarul comunei Săgeata, Vasile Dragu, își recunoaște fapta și chiar și faptul că era băut, dar spune că la baza supărării sale ar fi stat comportamentul polițiștilor care ar fi ținut partea celorlalte persoane implicate în scandal.
„Eu băusem o vodca dar nu am condus mașina, nu am făcut nimic. M-a deranjat însă că Poliția a venit și dintre toți cei care eram acolo doar pe mine m-a legitimat iar șoferiței celuilalt autoturism și celor care o însoțeau nu le-a cerut măcar un act. Cred că se cunoșteau și asta m-a deranjat și m-a determinat să fac scandal și nu mă voi opri aici, ci voi face o reclamație împotriva polițiștilor la comandantul IPJ Buzău”, a declarat viceprimarul comunei Săgeata, Vasile Dragu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.