Amenajarea unor mini ferme clandestine pare să fie o practică des întâlnită la Buzău. Poliția Locală împreună cu reprezentantii Serviciului Patrimoniu si Licitatii, Serviciul Gospodărie Urbană si Protectia Mediului, Directia de Finante Publice Locale, din cadrul Primariei Buzau, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Buzau si SC Urbis Serv SRL Buzau – Serviciul Ecarisaj au descoperit în urma unei acțiuni commune desfășurate în zona Statiei de Epurare că un buzoian a împrejmuit ilegal cu gard de plasă sudată aproximativ 7400 mp, teren aparținând domeniului public al municipiului Buzău.

Aici, bărbatul a construit mai multe anexe, unde creștea păsări, oi, vaci și câini. De asemenea, același individ a săpat o groapă în care s-a format un lac chiar lângă digul de protecție al râului Buzău.

În urma celor constatate polițiștii locali au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare totala de 1250 de lei pentru ocuparea abuziva a domeniului public, pentru depozitarea gunoiului în locuri neamenajate saupentru lasarea nesupravegheată a animalelor care pot prezenta pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.