Începând de sâmbătă dimineață municipalitatea face un nou experiment pe seama buzoienilor și modifică sensul de mers pe o strada cu sens unic.
Este vorba despre strada Ostrovului porțiune cuprinsă intre intersecția cu strada Sf. Sava de la Buzău, strada cu Agenția de Mediu, și nou redenumita strada Arhitect Petre Antonescu, strada cu Tribunalul Buzău. Astfel după ce ani buni pe strada respectivă s-a circulat pe ambele sensuri iar după venirea la Primărie a lui Constantin Toma s-a luat decizia ca accesul pe această porțiune a străzii să se facă doar dinspre Agenția de Mediu(Baroul de Avocați) către Tribunal, de sâmbătă dimineața, totul va fi invers.

Urmare a deciziei adoptate în cadrul ședinței Comisiei de Securitate Rutieră a Municipiului Buzău, Primăria Buzău aduce la cunoștința participanților la traficul rutier instituirea din data de 25.01.2020, a sensului unic de circulație a autovehiculelor pe strada Ostrovului, tronsonul delimitat de străzile Arh. Petre Antonescu și strada Sf. Sava de la Buzău, cu direcția dinspre strada Arh. Petre Antonescu către strada Sf. Sava de la Buzău” se arată într-un anunț semnat de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Rămâne de văzut și pentru cât timp având în vedere că există precedentul străzii Pietroasele de pe lângă Școala nr. 11 care, după ce dintotdeauna s-a circulat într-un anume sens, sensul a fost schimbat pentru ca după câteva luni să se revină la vechiul sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.