imagine de arhivă

Incendiu de proporții, azi noapte, într-o hală din zona Simileasca, folosită de patronul unei firme de transport în comun ca loc de parcare pentru microbuzele pe care le avea.
Potrivit pompierilor, incendiul a fost semnalat în jurul orei 3.30 . Un apel la 112 anunța flăcări până la cer într-o hală din cartierul Simileaca. Odată ajunși la locul incendiului, pompierii au luptat ore în șir, până spre dimineață, pentru a lichida incendiul. Flăcările au distrus însă 6 microbuze de transport în comun și două autoturisme BMW. Microbuzele aparțineau societății Matache SRL iar surse din rândul anchetatorilor  spun că, cel mai probabil, limuzinele  reprezentau garanții ale unor împrumuturi acordate de patronul societății, buzoianul Marcel Duman, cunoscut pentru activitați de cămătărie.
Pagubele au fost estimate de păgubit la 6 miliarde de lei vechi, bunurile și hala arse nefiind asigurate. Din primele date, ipoteza vehiculată, în urma anchetei declanșată de oamenii legii, este că focula fost provocat de un scurtcircuit la una dintre mașini. Anchetatorii nu exclud însă nici varianta, ca focul să fi fost provocat intenționat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.