Imagine de arhivă

Un incendiu de proporţii a izbucnit azi noapte în parcul auto al societăţii Boromir. Patru maşini au fost cuprinse de flăcări iar riscul ca incendiul să se extindă a fost extrem de mare. Flăcările au fost semnalate pompierilor imediat după miezul nopţii de către angajaţii firmei care au încercat la rândul lor să lichideze focul. Odată ajunşi la locul indicat, angajaţii ISU au luptat cu văpaia aproape o oră. Patru maşini erau în flăcări iar intervenţia a fost extrem de dificil,ă pe de-o parte pentru că autovehiculele se aflau parcate unul lîngă celălalt, pe de altă parte, rezervoarele erau pline cu combustibil.
4 autoutilitare Mercedes Sprinter au fost distruse în urma incendiului însă pompierii au reuşit să scape de la dezastru alte 5 maşini de transport şi camioane care se aflau în curtea societăţii. Pentru stingerea incendiului au acționat două autospeciale cu apă și spumă.
Pompierii au declarat dimineață că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric apărut la una dintre maşini. Valoarea prejudiciului a fost estimată, la prima vedere ,la 15 mii de euro.
Poliţiştii au intrat şi ei pe fir. Azi noapte, după stingerea incendiului, oamenii legii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în imediata apropiere a parcului auto, pentru a vedea de la ce a pornit incendiul. Chiar dacă nu au dubii în privinţa modului în care s-a produs focul, poliţiştii au deschis dosar penal.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.