Ieri, la orele prânzului, o femeie de 39 de ani, factor poştal, aflat în timpul orelor de program, a sunat la 112 și a sesizat  că în timp ce se afla la serviciu pe raza satului Cândești a fost agresată și i-au fost furaţi o parte din banii pe care îi avea asupra sa.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că femeia plecase de la Oficul Poștal cu suma de 20 de mii de lei, pentru a distribui pensiile mai multor cetățeni din satul Cândești. În jurul prânzului, poștărița a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată și că i-au fost luați o parte din bani, fără să  poată povesti ce s-a întâmplat de fapt.
Când echipa de cercetare a ajuns la fața locului, victima nu a putut da prea multe detalii cu privire la agresori. Conform unor martori, poștărița le-ar fi declarat oamenilor legii că nu își aduce aminte nici cine a atacat-o, nici dacă erau una sau mai multe persoane și nici măcar locul exact unde s-ar fi petrecut grozăvia. Totodată, femeia a precizat că îi lipsește suma de 3.500 de lei reprezentând o parte din banii pe care îi mai avea de distribuit pensionarilor din sat.
Oamenii legii au întocmit dosar penal iar astăzi victima urmează să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală unde va fi  examinată, pentru a se constata dacă a fost sau nu victima unei agresiuni, aşa cum pretinde.
Sătenii sunt sceptici în legătură cu veridicitatea faptelor prezentate de poștăriță mai ales că declarațiile ei nu sunt foarte clare. De aceea, oamenii legi trebuie să vadă dacă femeia a fost cu adevărat victima unei agresiuni sau a recurs la acest joc pentru a acoperi lipsa unei sume de bani pe care și-ar fi însușit-o în mod fraudulos.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.