Peste 40 de tone de furaje dar și zeci de animale au fost mistuite de flăcări azi noapte la o fermă din localitatea Ciobănoaia, comuna Merei. Incendiul a fost anunțat pompierilor la ora 1.15 iar aceștia s-au deplasat în zonă cu mai multe autospeciale atât de la stația din Pietroasele cât și de la detașamentul Buzău. Când au ajuns la fața locului un focul ardea pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați și cuprinsese un adăpost de animale dar și 40 de tone de furaje existând pericolul extinderii acestuia și la alte adăposturi din zonă din cauza vântului care sufla cu putere.
23 de tauri care se aflau legați în adăpostul cuprins de flăcări au ars de vii însă pompierii au reușit să salveze bovine și porci dar și să evite extinderea flăcărilor la alte adăposturi din zonă.
Incendiul a fost stins cu greutate după 5 ore de luptă cu flăcările. Cel mai probabil cauza izbucnirii acestuia ar fi un scurtcircuit electric. Pagubele imense create de incendiu nu sunt deocamdată cunoscute fiind în curs de realizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.