Președintele AJF Buzău, Adrian Petre a fost desemnat de Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal președinte al Comisiei pentru Fotbalul Amator.
Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, luni a aprobat înființarea Comisiei pentru fotbal profesionist și a Comisiei pentru fotbalul amator.
Cele două comisii vor avea rol consultativ și se vor întruni de două-trei ori pe an. Cea de fotbal profesionist este formată din investitori din mediul privat la formații din Liga 1 și Liga 2, din reprezentanți ai deținătorilor de drepturi TV și chiar și un reprezentant al unei firme de audit. Prin înființarea acestor comisii s-a dorit alinierea la tendințele din fotbalul internațional, dar și să se răspundă la diferite provocări, în dorința de a crește atractivitatea fenomenului fotbalistic din România. Se vor aborda teme de interes apărute și la nivel național, și la nivel european. În plus, decizia de a înființa aceste două noi comisii face parte din strategia adoptată în cadrul Adunării Generale a FRF.
Președintele AJF Buzău, Adrian Petre a fost ales președinte al Comisiei pentru Fotbal Amator iar din respective comisiei mai fac parte:
Adrian Lucaci – AJF Arad
Gheorghiță Bogdan – AJF Vaslui
George Constantinescu – AJF Olt
Radu Bitea – AJF Bihor
Marian Lumânare – AMFB
Dorinel Dincă – AJF Călărași
Vichentie Popescu – Bucovina Rădăuți
Radu Dumitrescu – ACS Ghiroda
Adrian Aldea – FC Avrig
Octavian Goga – vicepreședinte FRF

Președintele AJF Buzău se află de ieri în Slovenia alături de selecționata județeană a AJF Buzău care va debuta marți în grupa B de calificare pentru Turneul Preliminar Region’s Cup.
„S elecționata județeană AJF Buzău a ajuns în Slovenia la Davrograd unde va disputa jocurile din cadrul grupei B de calificare pentru Turneul Preliminar Region’s Cup. După un parcurs cu avionul de 2 ore, jucătorii buzoieni au efectuat ieri(nr. luni) antrenamentul oficial urmând ca astăzi să debuteze în compania reprezentanței Scotiei ,”, a declarant presedintele AJF Buzău, Adrian Petre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.