Un incendiu a fost semnalat miercuri dimineață într-o hală a societății SC. Forja Rotec SRL. Din primele date, focul ar fi izbucnit la acoperișul halei, din motive necunoscute încă.
Trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD au fost mobilizate la locul incendiului. Conform reprezentanților ISU Buzău, focul a fost lichidat și nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, al căror cuantum urmează a fi stabilit.
De menționat că la momentul incendiului se aflau muncitori la serviciu în fabrica respectivă, dar nu s-au înregistrat persoane rănite ori intoxicate cu fum.
Pompierii urmează să stabilească acum de la ce a pornit incendiul.
Revenim cu detalii !

1 COMENTARIU

  1. […] Un incendiu a fost semnalat miercuri dimineață într-o hală a societății SC. Forja Rotec SRL. Din primele date, focul ar fi izbucnit la acoperișul halei, din motive necunoscute încă. Trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD au fost mobilizate la locul incendiului. Conform reprezentanților ISU Buzău, focul a fost lichidat și nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, al căror cuantum urmează a fi stabilit. De menționat că la momentul incendiului se aflau muncitori la serviciu în fabrica respectivă, dar nu s-au înregistrat persoane rănite ori intoxicate cu fum. Pompierii urmează să stabilească acum de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.