spital buzau

200 de buzoieni se bat zilele acestea pe 70 de locuri de muncă scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Buzău. Cea mai mare concurență este la asistenți medicali debutanți unde pe 11 locuri s-au înscris 65 de candidați și la personal auxiliar unde pe 26 de locuri scoase la concurs sunt înscriși de asemenea 65 de candidați. Mai puțină căutate sunt posturile de asistenții medicali cu experiență unde pe 18 locuri s-au înscris doar 31 de candidați și chiar și așa posturile scoase la concurs pe Secția de Ortopedie și pentru Laboratorul de Radiologie nu s-a înscris nici un candidat.
De asemenea la posturile scoase la concurs pentru Serviciul Economic Contabilitate pe 8 posturi s-au înscris 25 de candidați din care cei mai mulți, 12 se luptă pentru un singur post de statistician medical debutant în timp ce pe postul de Şef serviciu Financiar Contabilitate s-au înscris 3 candidați.
Concursurile vor debuta joi la ora 10.00 pentru posturile de asistenți medicali unde concurează 96 de candidați pe 29 de locuri și se va ține în sălile de cursuri ale Universității Biotera.

Vezi aici repartiția pe posturi și zilele de concurs!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.