usa_dna_08752900
Un bărbat a spart un geam de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, nemulţumit că nu i-ar fi fost înregistrată o cerere, agresorul fiind dus în holul instituţiei, unde este legitimat de organele de ordine care asigură paza. Bărbatul a lovit cu pumnul unul dintre geamurile de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta reclamând că nu l-ar fi primit procurorul de serviciu, pentru a depune o cerere.
Jandarmii l-au dus pe bărbat în holul de la intrarea în sediul DNA, unde l-au legitimat, urmând să îl sancţioneze pentru distrugere, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Irina Drăgan.
Un echipaj SMURD a fost trimis la DNA, în urma unui apel la numărul 112, în care se anunţa că un bărbat s-a tăiat la braţ, într-un geam. Echipajul SMURD va stabili dacă este necesară transportarea bărbatului la spital, pentru îngrijiri medicale, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.
Bărbatul merge frecvent la sediul DNA, unde se plânge de faptul că procurorii nu îi iau în seamă reclamaţiile pe care ar vrea să le depună.
Oficiali din DNA nu au putut preciza dacă la instituţie există vreo acţiune care îl priveşte pe agresor.
DNA precizează că bărbatul care a spart un geam de la uşa de acces în instituţie, Ion Cristinel Grigore, le-a prezentat reprezentanţilor DNA, atunci când a fost primit în audienţă, aspecte care îi pun la îndoială capacitatea de discernământ, cum ar fi acela că are un microcip în braţ.
Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în această vară, în 13 şi în 29 august, bărbatul s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, unde a povestit că „are o cameră video implantată în ochi”, „are introdus în braţul drept un microcip”, iar „asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”.
„Anterior, numitul Grigore Ion Cristinel depusese o sesizare având un conţinut similar. În 22 iulie 2014, petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei DNA şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie”, mai spun reprezentanţii DNA.
DNA mai precizează că pe numele lui Ion Cristinel Grigore a fost depusă o plângere pentru distrugere, la Secţia 3 Poliţie Bucureşti.

Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.