Naționala de tineret a României a învins, miercuri seară, Albania într-un meci amical disputat pe stadionul Gloria din Buzău. Elevii lui Viorel Moldovan au reușit să se impună în fața selecționatei Albaniei cu scorul de 3-1 revenindu-și astfel după rezultatul dezastruos cu Germania când au pierdut cu scorul de 8-0.
Tricolorii au deschis scorul în minutul 15 prin stelistul Gabi Iancu iar albanezii au egalat în același minut al celei de a doua reprize prin proaspătul intrat Murriqi. Bucuria oaspeților a fost de scurtă durată pentru că Ioan Neag în minutul 77 și Florin Tănase în minutul 87 l-au învins pe portarul oaspeților stabilind scorul final România-Albania 3-1.
La finalul meciului, antrenorul Viorel Moldovan a declarat: „A fost bine dar se putea și mai bine. Au fost momente când am fost puși în dificultate dar am avut tărie de caracter și am putut reveni să câștigăm acest joc. Au fost câteva acțiuni bune dar mai avem mult de muncă. Aș fi preferat să avem un gazon mai bun pentru că știam că peluza de la Buzău nu este una strălucita dar pe același gazon a jucat și Albania. Oricum vreau să mulțumesc publicului buzoian care a venit în număr destul de mare, au susținut echipa iar asta s-a văzut în atitudinea jucătorilor și le mulțumesc pentru asta.”
La meciul selecționatei de tineret au asistat aproape 2000 de spectatori, în tribuna oficială fiind prezent alături de oficiali ai Federației Române de Fotbal si fostul selecționer Anghel Iordănescu

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.