Gabi IANCU
Fără banderola de căpitan al tricolorilor mici, stelistul Gabi Iancu a deschis seria golurilor în amicalul cu reprezentativa de tineret a Albaniei, disputat la Buzău şi încheiat cu victoria României, scor 3-1. Jucătorul respectiv a reuşit să ,,dezgheţe” tabela de marcaj în minutul 15 când a fructificat cu o lovitură de cap din şase metri, centrarea lui Mitriţă. La jumătatea reprizei secunde, antrenorul Viorel Moldovan l-a schimbat pe Iancu, locul acestuia fiind luat de Valentin Balint. În momentul ieşirii de pe teren, stelistul a fost nervos, semn că nu i-a convenit decizia selecţionerului, cum de altfel a şi recunoscut după terminarea partidei. Cât despre faptul că nu a mai primit banderola de căpitan, Iancu a spus că nu a fost afectat de acest lucru.
,,Nu este o victorie mare ci doar una de moral să mai uităm de acel eşec ruşinos cu Germania. Ce să învăţăm din acel eşec? Să nu mai luăm opt goluri. Nu m-a afectat faptul că nu am mai primit banderola de căpitan al echipei. A fost decizia domnului antrenor. În această seară(nr. miercuri) am fost puţin nervos că m-a schimbat deoarece am vrut să joc mai mult.(…) Mă bucur tare mult că buzoienii au venit să ne vadă şi ne-au susţinut, ceea ce contează pentru noi. A fost un public minunat şi vrem să-i mulţumim.
La rândul său, antrenorul Viorel Moldovan a precizat că nu are probleme cu Iancu.
,,Este un jucător care are valoare şi calităţi iar aşteptările mele de la el sunt unele foarte mari”, a punctat selecţionerul.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.