Începe coșmarul de care se temeau toți șoferii !
Lucrări importante vor fi executate în zilele următoare pe podul de la Mărăcineni, ceea cre impune restricții de circulație, ulterior podul urmând a fi închis traficului pe sensul Râmnicu Sărat Buzău pentru reparații capitale.

Restricțiile vor intra în vigoare începând de miercuri dimineață, de la ora 9. Pentru început, vor fi executate lucrări de reparații la rostul de dilatație de pe banda întâi astfel că pe sensul Buzău Râmnicu Sărat se va circula doar pe o bandă din cele două. Aceste lucrări se estimează că vor dura între 4 și 6 zile. În tot acest timp, zona unde vor fi executate lucrările va fi semnalizată corespunzător.
”Conform unei adrese a Secției de Drumuri Naționale Buzău din cadrul CNAIR – Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, în data de 11 aprilie 2018, ora 9.00, vor începe lucrările de reparații la rostul de dilatație din dreptul pilei 3, calea 1 (podul nou), banda 1, la podul peste râul Buzău, astfel că pe sensul Buzău-Rm. Sărat circulația va fi restricționată de la 2 benzi la o singură bandă. Lucrările vor dura între 4 și 6 zile și efectuarea lor este imperios necesară înainte de începerea reparațiilor la podul metalic (calea 2, sensul Rm. Sărat-Buzău), pod ce va fi închis în totalitate traficului rutier. Zona lucrărilor va fi semnalizată corespunzător, iar șoferii aflați în tranzit trebuie să respecte indicațiile agenților de poliție prezenți la fața locului”, au transmis reprezentanții Prefecturii Buzău.
Podul metalic de la Mărăcineni va rămîne închis 130 de zile.

1 COMENTARIU

  1. Nu începe nici în coșmar,scrieți numai prostii,ori vrei pod făcut că în UE,ori vreti sa rămână așa sa se circule in continuare până cade podul cu totul,normal că se impun restricții de circulație ca se efectueze lucrări la acest pot,altfel nu se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.