Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a  anunțat miercuri că va candida pentru un nou mandat în fruntea județului la următoarele alegeri care vor avea loc, cel mai probabil, în această toamnă. După un bilanț al realizărilor  din ultima perioadă Neagu nu a ratat ocazia de a trimite săgeți către unul din contracandidații săi declarați, fostul prefect Carmen Ichim, actualmente comisar șef al Gărzii de Mediu căreia îi sugerează să aplice legea fără a ține cont de anumite simpatii politice.

„ Am văzut că este o vrie din asta cum că sunt gunoaie prin județ și aș vrea sa întreb pe cineva, da 10 ani ce au făcut până acum? Eu aș face o poveste și sunt disponibil acum că se mai relaxează treburile, aș putea să vă demonstrez, în niște locuri private, niște materiale depuse de acum vreo 4 ani. Nu se mai duce Garda de Mediu în control? Și vă întreb ce a făcut Garda de Mediu de 10 ani? Ce gunoaiele au apărut acum înainte de candidatură? Și o mai rog pe doamna să nu mai dea telefoane noaptea la primari că… nu este deontologic”, a spus Petre Emanoil Neagu cu trimitere la contracandidata sa.

În final, președintele Consiliului Județean nu s-a sfiit să recunoască existența deșeurilor în multe locuri din județ însă a spus că acest lucru se întâmplă de multă vreme și că este o problemă comună atât a autorităților cât și a locuitorilor județului care trebuie să conștientizeze mai mult ca oricând necesitatea protejării mediului.

„Toate instituțiile trebuie să își facă treaba și după pandemia asta trebuie să avem grijă cu toții și de mediu și de noi. Din nefericire, toți suntem vinovați. Toată lumea are dreptate dar ne place să căutăm vinovații în altă parte. Noi niciodată nu suntem vinovați. Hai să ne suim în mașini și să mergem unde vreți dumneavoastră pe pășuni, pe râuri, pârâuri, păduri sau mai știu eu unde și o să adunăm… de nu au taiwanezii ăștia ce să lucreze. Nu e o poveste doar a Gărzii de Mediu. E a noastră! A autorităților și a oamenilor și a tuturor dacă nu înțelegem lucrurile astea nici măcar acum. Pe mine mă deranjează doar că ar trebui să aplicăm politicile unitar și nu numai acolo unde ne convine”, a încheiat Neagu.

2 COMENTARII

  1. I-a întrat morcovul cu frunze cu tot, undeva, lui Neagu ăsta?! A conștientizat că apare pe scena politică un Om, care știe ce are de făcut și un om de administrație care îi va lua fățăul?! Da, el ar trebui să dea socoteală la banii aruncați în buzunarele cui știe el. Nu îi este rușine să înceapă un atac, asupra unei femei, care nu a făcut altceva decât SĂ muncească pentru județul ăsta. Din această cauză intervine SCÂRBA față de acest partid PSD și față de baronii locali, pe care îi are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.