Echipamente medicale de aproximativ 2 milioane de euro vor intra în dotarea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat  după implementarea unui proiect al Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat finanțat din fonduri europene.  Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice a anunțat implementare proiectului obținut de Primăria Râmnicu Sărat pe  Axa 8-Ambulatorii în cadrul căruia vor fi achiziționate nu mai puțin de 73 de echipamente și dispozitive medicale de strictă necesitate.

Până atunci, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan a discutat cu conducerea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat despre posibilitatea redeschiderii unității sanitare pentru populație și a transmis în acest sens o petiție Primului-ministru și către Ministrului Sănătății solicitându-le să ia în calcul redeschiderea unității spitalicești de care atât râmnicenii cât și populația comunelor din jurul municipiului au atâta nevoie.

„Așteptăm ordinul de revenire la normalitatea dorită a Spitalului Municipal. În prezent, Contractul de Finanțare al proiectului a fost semnat, fiind derulate procedurile de atribuire a contractului de furnizare a echipamentelor”, a transmis primarul Sorin Cîrjan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.