Valeriu Dimciu a rămas acasă la indicația șefilor de partid

După ce deputatul Cezar Preda a atacat în numeroase rânduri gașca lui Oprea de la Buzău, democrat liberalii și progresiștii încep să colaboreze și în plan local. Chiar dacă liderul PDL Buzău, Cezar Preda a negat în repetate rânduri că va oferi UNPR-ului la Buzău posturi în deconcentrate, iată că de la apariția lui Ion Vasile în formaţiune, altfel se poartă negocierile. Primul post oferit progresiștilor buzoieni este cel de director al AJOFM Buzău. Ieri, funcția de director al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă a fost scoasă la concurs însă, întâmplător, nici directorul în funcție, Valeriu Dimciu și nici adjunctul Iulian Pruteanu nu s-au prezentat la concurs, lăsându-i cale liberă lui Adrian Fumu, un apropiat al senatorului Ion Vasile.
Astfel, AJOFM devine prima instituție buzoiană care este condusă de un progresist și,după cum stau lucrurile, probabil vor mai urma și altele.
Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Fumu e buun, domnule! E din cântecul ăla: „fraţii noştrii utecişti/ şi părinţii comuniştii!”/traseiştii, „progrsiştii”! Ura! Trăiască clasa mâncătoare/că munceşte până moare/ n-a avut şi nici nu are!….scrupule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.