UPDATE: Comitetul de Urgență al AJF Buzău reunit de urgență în urma rezultatelor halucinante ale celor două meciuri disputate ieri în ultima etapă a turneului play-off pentru stabilirea campioanei judeţului Buzău, a dictat o serie de sancțiuni fără ărecedent în fotbalul Buzoian. Cele patru echipe implicate au fost excluse din play-off, iar rezultatele lor au fost anulate. De asemenea, cele patru cluburi au fost excluse din liga aIV-a buzoiană pentru sezonul 2012-2013 și vor începe noul sezon din liga a cincea cu penalizări. Delegații celor patru echipe au fost suspendați câte un an, iar cluburile au fost amendate cu câte 1.000 de lei.
În final echipa clasată pe locul cinci, Unirea Stâlpu, a fost declarată câștigătoarea play-off-ului și va participa, săptămâna viitoare, la barajul pentru accederea în liga a III-a.

Ceea ce s-a întâmplat miercuri, la două dintre meciurile disputate în ultima etapă a turneului play-off pentru stabilirea campioanei judeţului Buzău depăşeşte orice imaginaţie. Este vorba despre confruntările Voinţa Lanuri-Pescăruşul Luciu şi F.C.Puieşti-A.S.Cislău, nişte blaturi ordinare încheiate cu scoruri astronomice şi anume 33-1 respectiv 36-2!!! Echipele învingătoare care ocupau primele poziţii în clasament se aflau la egalitate de puncte, fiind însă despărţite de golaveraj. Unul care o avantaja însă pe Voinţa, aceasta având cinci goluri marcate în plus faţă de formaţia din Puieşti. Aşa că aceasta din urmă a încercat să recupereze numai că nici cei de la Lanuri nu au stat degeaba şi astfel a început mascarada, jucătorii echipelor adverse devenind cascadorii râsului! Fiecare grupare şi-a trimis câte un spion la meciul contracandidatei care avea misiunea să sune ori de câte ori se marca pentru a şti câte goluri trebuie date. Şi cum ambele echipe angrenate în lupta pentru accederea la baraj înscriau cu lejeritate, bineânţeles şi cu ajutorul adversarilor care pur şi simplu se fereau de minge, s-a ajuns la nişte scoruri ce nu fac altceva decât să arate cât de mizerabil este fotbalul uneori. Mai mult, jurnalistii prezenți la meci nu au mai putut ține evidenta scorului, decât făcând liniuțe la fel ca la meciurile de handbal.
Consternat de cele întâmplate, șeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Pompiliu Coşconea, a declarat că este o mare ruşine pentru fotbalul buzoian. ,,Am plecat de scârbă de la un meci şi am dat peste alta.Vom lua însă masurile care se impun”, a punctat Coşconea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.