O victorie trebuie sărbătorită întotdeauna cu o cupă de şampanie, iar învingătorii trebuie felicitaţi pentru rezultate. Aşa că, astăzi, potrivit presei centrale, liderii USL i-au chemat la Bucureşti pe cei care au trecut cu bine de scrutinul din 10 iunie, câştigând alegerile în faţa rivalilor politici de la alte partide.

Aşadar, astăzi, social-democraţii şi liberalii se reunesc în primele şedinţe separate cu toţi liderii de filiale din ţară, pentru a sărbători rezultatele obţinute pe 10 iunie. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că la şedinţă au fost invitaţi toţi preşedinţii de consilii judeţene şi primarii care au câştigat alegerile din 10 iunie, mai exact 40 de proaspăt aleşi locali ai PSD. Dragnea a anunţat că nu există nemulţumiri printre şefii de partid, dar social-democraţii trebuie să înceapă pregătirea alegerilor parlamentare, care bat la uşă. De asemenea şi liberalii vor trage astăzi concluziile în urma alegerilor locale, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv.

C.D.

2 COMENTARII

  1. Urmează „indicăţiile”? Alegerea preşedinţilor şi consilierilor e rezultatul unui proces democratic. Dece alegerea vicepreşedinţilor se face prin tratative şi nu prin proces democratic. Candidaţii la vicepreşedinţi să-şi facă şi ei campanie în sesiunile de constituire! După câte se vede nu avem nevoie de calitatea resurselor umane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.