Titi HOLBAN

Încurcate sunt căile politicii!
Deputatul încă PNL, Titi Holban, care joi a declarat că divorțează de liberali pentru a-l urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal face mișcări halucinante. La câteva ore după ce a declarat răspicat că merge pe mâna lui Tăriceanu în noul său proiect politic, Holban i-ar fi anunțat pe liderii PNL Buzău că de fapt nu mai vrea cu fostul premier ci pleacă la UNPR.
Anunțul a fost făcut joi după amiază de liderul PNL Buzău, George Scutaru, care a aflat din presă despre mișcarea pe care are de gând să o facă Titi Holban. Scutaru a dezvăluit că după ce a aflat cum a aflat că parlamentarul vrea să-i părăsească a discutat telefonic cu el iar în urma convorbirii Holban i-ar fi spus că nu mai pleacă la Tăriceanu ci se îndreaptă spre UNPR.
La rândul său, Viorel Holban, primar al Râmnicului și fratele lui Titi Holban, a declarat că a aflat din presă că ruda sa vrea să demisioneze din PNL și și-a exprimat speranța că, până la urmă, nu va recurge la acest gest.

Iată aici declarația liderului PNL Buzău, George Scutaru, referitoare la intenția deputatului Titi Holban de a părăsi barca liberală:

”E o veste nu tocmai fericită pentru organizație, ne-a bulversat . Am aflat că dorește să plece din partid urmându-l pe domnul Tăriceanu. Ulterior, din discuțiile avute cu domnia sa am aflat că opțiunea ar fi către UNPR. Dar, demisia unui parlamentar se activează doar când face anunțul de la tribuna Parlamentului, eu sper să revină asupra deciziei, sper să se răzgândească. Proiectul lui Tăriceanu e o aventură politică. Am fost apropiat de el, dar gestul de a demisiona și de a constitui un nou partid e o mare dezamăgire, e trist că se pretează la așa ceva, să se transforme într-un purtător de cuvânt al PSD. Încearcă un proiect distructiv pentru fostul său partid. Asupra liberalilor și a celor din grupurile parlamentare se vor face presiuni, vor fi numeroase promisiuni, va curge multă miere, mult lapte, dar cei care pleacă se vor convinge că au făcut un pas greșit. Nu am încurajat niciodată traseismul politic, nu e o opțiune pentru democrație sănătoasă. Nu exclud plecarea unor parlamentari ținând cont că suntem un grup de numeros, 99 de deputați și 49 de senatori. Există posibilitatea ca din 148 să fie care să plece dar nu va fi un fenomen de amploare . Am mai fost supuși unor presiuni extraordinare din partea UNPR, acum Tăriceanu vrea să facă un UNPR cu papion și ce avea ca misie Gabriel Oprea încearcă domnia sa acum. Nu cred că vor fi mutări spectaculoase de parlamentari dintr-o parte în alta dar vom fi sub presiune. Și la PPDD sunt luați oamenii bucată cu bucată, cu tot felul de promisiuni, cred că lui Ponta i-ar mai trebui un buget ca să se țină de promisiunile făcute. Dar, eu cred că vor fi foarte puțini colegi care vor răspunde cântecului de sirenă al lui Ponta”, a spus președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.