Victor Mocanu, președintele Consiliului Județean, care nu mai independent nu este, a repurtat astăzi o nouă victorie prin neprezentarea tizului său, la Curtea de Apel Ploiești. Anunțul victoriei a fost făcut public din sediul PSD Buzău unde președintele Constantin Boșcodeală i-a adus în fața jurnaliștilor pe Victor Mocanu și pe reputatul avocat al acestuia Corin Dănescu.
Avocatul Corin Dănescu a ținut să atragă atenția asupa aspectelor juridice pe care le-a identificat și folosit în favoarea clientului său însă ceea ce nu s-a adus deloc în discuție a fost faptul că ambele acțiuni în instanță din care Victor Mocanu a ieșit victorios au avut la bază retragerea competitorilor. Dacă în primul caz, buzoianul Marian Burcău a considerat normal să își rupă din timpul dedicat unei călătorii în Cipru și să meargă la ambasada României unde să depună o declarație notarială prin care își retrăgea contestația, un lucru asemănător s-a întâmplat și cu Victor V. Mocanu chiar după ce avocații tânărului formulaseră recurs la decizia magistraților buzoieni. Tânărul candidat a mers astăzi la sediul Biroului Electoral Județean unde, surprinzător, a renunțat la candidatura la Consiliul Județean cu câteva ore înainte ca instanța Curții de Apel Ploiești să înceapă dezbaterile în procesul Mocanu vs Mocanu.
Și ca tabloul să fie complet, în cadrul conferinței de presă de astăzi de la sediul PSD, au fost făcute publice și alte acțiuni cu caracter mafiot ai căror autori ar fi, bineînțeles, contracandidații independentului Victor Mocanu. Una dintre aceste acțiuni mafiote a fost și răzbunarea adversarilor politici ai lui Victor Mocanu îndreptată împotriva judecătoarei Mariana Coțofană, cea care a respis candidatura tânărului Victor V. Mocanu. Potrivit unor zvonaci care nu știu ce să mai facă pentru a-i face o imagine imaculată lui Victor Mocanu și pentru a-l transforma într-o victimă nevinovată, și în același timp, să arate cu degetul spre contracandidații săi, mașina judecătoarei Mariana Coțofană ar fi fost găsită în această dimineață plină cu fecale, în semn de răzbunare față de verdictul dat sâmbătă prin care a fost admisă contestația lui Victor Mocanu la adresa clonei sale.
Zvonacii nu s-au sfiit să arunce în stânga și-n dreapta această informație care, până la urmă, s-a dovedit a fi total falsă, judecătoarea Coțofană respingând cu vehemență această invenție.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Costică, Costică, ce caută Mocanu la PSD??? Faci şi tu parte, clar, din cei care se luptă să destructureze USL ul! Lasă-l dracului să-şi facă sediu de campanie, să se lupte cum poate, nu te mai complica că s-a dus scaunul de primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.