Hoata
O femeie de 50 de ani din Piatra Neamț, ce părea de altfel om serios cu gânduri curate, a tras pe sfoară o angajată de la Primăria Buzău și una de la societatea Electrica, producând prin ”metoda șmen” un prejudiciu de 1500 de lei. După ce a dat cele două lovituri la Buzău, femeia a plecat în alte județe, fiind prinsă în cele din urmă la Constanța și dată pe mâna polițiștilor de la Buzău, care au dispus reținerea ei.

La sfârșitul lunii ianuarie, femeia din Piatra Neamț a mers la Direcția Economică din cadrul Primăriei Buzău, cerându-i unei angajate de la ghișeu să-i schimbe în bancnote mai mici suma de 500 de lei. Prin metoda denumită ”șmen”, femeia a reușit să înșele vigilența angajatei de la Primărie, băgându-și banii în buzunar, dincolo de suma pe care o avea inițial la ea.
Mai exact, hoțomanca i-a cerut funcționarei să-i schimbe banii în bancnote de 50 de lei, apoi s-a răzgândit cerând bancnote de 10 lei, pentru ca în final să spună că își vrea banii înapoi, în forma inițială, dar asta bineînțeles după ce ea reușise să tragă și din banii publici.
Procedând într-un mod similar, individa a mai dat o lovitură la Electrica Buzău, provocând un prejudiciu total de 1500 de lei. În ancheta desfășurată, oamenii legii au fost ajutați și de imaginile surprinse de imaginile de luat vederi amplasate în instituții. Prejudiciul nu a fost recuperat.
În cele din urmă, individa a fst prinsă în Constanța de polițiștii buzoieni, care au dispus reținerea ei. Cum nu se află la prima ispravă de acest fel, femeia dând astfel de lovituri și la Bacău, Maramureș și Câmpina cel mai probabil,ea va fi arestată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.