INEDIT: Un fundaș brazilian care a jucat la AC Milan s-a căsătorit cu o buzoiancă

0
1571

Fundașul brazilian Plínio Marcus Diniz Paixão care a jucat în cariera sa la Milan, Monza, Parma, Lecce, Padova sau FC Lausanne s-a căsătorit, sambata seara, cu o buzoiancă.
Cununia civilă a lui Marcus Diniz, care evoluează în prezent în prima ligă din Israel la Ironi Kiryat Shmona, cu Loredana Simion a fost oficiată, sâmbătă seara, de ofițerul stării civile din Primăria Mărăcineni, mirii spunând „DA” după o relație de 9 ani din care a rezultat un băiat.
Potrivit Libertatea, ceremonia, care s-a desfășurat în limba română, a fost una restrânsă la care au participat rude și prieteni apropiați iar „DA-ul” hotărât rostit de fundașul brazilian într-o română perfectă le-a smuls acestora ropote de aplauze iar pe ofițerul stării civile, vădit emoționat, l-a făcut să se încurce puțin în cele patru nume ale brazilianului fiind nevoit să reia încă o dată întrebarea adresată soției acestuia, Loredana.
După ceremonia oficială, mirii și invitații s-au deplasat la restaurantul Garden unde au petrecut vreme de câteva ore. Așa cum este obiceiul la români, invitații nu au venit cu mâna goala iar unul din cadourile care i-au atras atenția fotbalistului brazilian a fost un tricou al reprezentativei României.
Marcus Diniz a declarat că se simte foarte bine în România unde are mai mulți prieteni pe care i-a cunoscut de la soția sa în ultimii 9 ani și a spus chiar că ar fi interesat de o eventuală evoluție în Liga I.
Marcus Diniz a împlinit în luna august 31 de ani și este născut pe malul Atlanticului în orașul Brazilian Vitoria. Și-a început cariera de fotbalist la vârsta de 8 ani iar în anul 2004 a ajuns pentru prima data la AC Milan. De-a lungul timpului, Marcus Diniz a îmbrăcat tricourile celor de la Milan, Monza, Parma, Lecce, Padova, dar a jucat și în Belgia la KAS Eupen sau în Elveția la FC Lausanne. De anul trecut, brazilianul evoluează în Prima Ligă din Israel la Ironi Kiryat Shmona.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.