Asaltat de fani, Jean de la Craiova a încins atmosfera la sărbătoarea comunei Vernești

0

Sute de persoane au petrecut pe terenul de sport din comuna Vernești la sărbătoarea comunei, organizată ca în fiecare an de Primăria din localitate. Startul distracției a fost dat de orchestra și soliștii ansamblului Plaiurile Mioriței al Centrului Județean de Cultură și Artă iar la orele serii și-au făcut apariția și capetele de afiș. Mai întâi, Taraful Lăutarii din Teleorman a încântat audiența cu melodii tradiționale românești interpretate live și cu demonstrații de virtuozitate ale instrumentiștilor, conduși de îndrăgitul solist Gelu Voicu.

Aproape de lăsarea întunericului și-a făcut apariția și Jean de la Craiova, care cu greu a putut urca pe scenă din cauza admiratorilor care l-au luat cu asalt pentru a face fotografii sau doar pentru o strângere de mână. Odată început recitalul, cei prezenți nu au mai ținut cont de benzile de delimitare și au năvălit grămadă în fața scenei, dansând și cântând alături de Jean melodii mai noi sau mai vechi.

Seara s-a încheiat cu un recital de muzică populară susținut de Cristina Nicolae și cu un impresionant foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.