Inginerul Cosmin Florea a revenit la cârma Direcției Agricole Buzău, după ce ministrul Agriculturii a revocat ordinul prin care acesta trebuie să plece la Satu Mare, pe durata a patru luni, și să-l înlocuiască temporar din funcție pe directorul de acolo. Rocada directorilor dintr-un județ într-altul, cât mai departe de casă, avean menirea de a-i determina pe șefii direcțiilor agricole să-și dea demisia, pentru a lăsa locurile libere pentru ”cine trebuie”, mai exact pentru apropiați ai PC.
În condițiile în care ordinul de ministru a fost revocat, Florea se reîntoarce la cârma Direcției Agricole Buzău, după câteva săptămâni de incertitudine.
Imediat după aflarea veștii că trebuie să plece la Satu Mare, Florea a depus la secretariatul Ministerului Agriculturii o cerere prin care solicita rămânerea la vatră, din cauza a nenumărate probleme familiale. În condițiile revocării ordinului, ministru ori a fost înduplecat de problemele lui Florea, ori la baza retragerii deciziei, au stat negocieri politice ale căror rezultate, iată, au fost favorabile lui Florea.
Cosmin Florea a fost instalat în funcția de director la Direcția Agricolă Buzău de PDL, atunci când se afla la guvernare. Ulterior, Florea i s-a alăturat lui Ion Vasile pe când acesta cocheta cu UNPR, pentru ca în final, inginerul de la Agricultură să se înscrie în PNL.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.