Inginerul Viorel Constantinescu, expert în construcții, critică soluția tehnică aplicată de proiectant în cazul podețelor de acces în gospodăriile aflate pe Drumul Vinului. Constantinescu consideră greșită amplasarea podețelor cu parapeți mai înalți de 25 de centrimetri.
”Dacă vrei să intri la tine în curte trebuie să treci pe contrasens ca să poți face asta. Dacă 100 de mașini încearcă sa facă acest lucru concomitent înseamnă că se provoacă o perturbare a circulației pe o distanță de 5 kilometri”, explică inginerul Viorel Constantinescu.
De asemenea, senatorul democrat liberal, om cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor spune că proiectantul nu a schimbat soluția deși a fost avertizat la demararea lucrarilor că există o problemă.
”Sigur că și proiectantul poate greși însă, deși i s-a atras atenția de la început să facă aceste podețe mai mici, nu sa luat nici o măsură. Probabil că betonul se vinde mai bine”, a încheiat inginerul Viorel Constantinescu.
Problema podețelor de acces în gospodăriile situate pe marginea Drumului Vinului a constituit de-a lungul timpului subiect de dezbatere atât în presă cât și în rândul consilierilor județeni care nu au fost de acord, întotdeauna, cu sumele cheltuite pentru realizarea acestor podețe.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.