Consiliul Local Municipal a aprobat, miercuri, cu unanimitate de voturi intrarea în insolvență a societății Prestcom Serv. Votul aleșilor a fot dat după numeroase discuții purtate atât cu conducerea societății și a Consiliului de Administrație cât ți cu salariații împărțiți în două tabere veniți în număr mare la ședința extraordinară convocată de primarul Constantin Toma. Pe parcursul discuțiilor atât angajații cât și conducerea societății și-au lansat reciproc acuzații ca justificare pentru situația în care a ajuns societate pentru ca în final consilierul primarului, fostul Viceprimar Sebastian Radu să le atragă atenția tuturor participanților că discuțiile iscate pe marginea subiectului nu au nici o valoare în economia votului pe care trebuie să îl dea aleșii municipali și ca urmare ar trebuie să înceteze.
Constantin TOMADe remarcat a fost momentul în care primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a spus despre conducerea Prestcom Serv, respectiv directorul Constantin Crețu și președintele Consiliului de Administrație, Dănuț Păle, că sunt incompetenți pentru funcția pe care o ocupă.
„Îmi pare rău să o spun dar, deși sunteți de la PSD, sunteți incompetenți pentru funcțiile pe care le ocupați. Aveți o gândire de bugetari iar cu o asemenea gândire nu se poate face performanță ” , a spus primarul Constantin Toma.
Constantin CRETUDirectorul Prestcom Serv,  Constantin Crețu, cel care a condus societatea până la momentul în care a ajuns să solicite intrarea în insolvență, i-a spus primarului că nu ar fi incompetent așa cum consider acesta și i-a reproșat primarului că face o politică liberală și nicidecum una social-democrată.
„Măsurarea incompetenței este foarte complicată. Nu s- a inventat un aparat acum, însă modul lor de lucru nu a fost unul rezonabil pentru această firmă. Ca să câștigi comenzi trebuie să muncești foarte, foarte mult ori din spusele si a președintelui CA și al directorului general nu am văzut un astfel de efort și faptul că nu au comenzi suficiente pentru toți oamenii înseamnă că sunt niște probleme”, a spus primarul Constantin Toma la finalul ședinței Consiliului Local Municipal.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.