Fostul secretar al Primăriei Gura Teghii, Liliana Panaete și fostul jurist al Prefecturii Ștefan Feraru au ratat șansa de a fi judecați pe procedura simplificată și implicit de a obține o pedeapsă mai mică după recunoașterea vinovăției în dosarul în care a fost trimis în instanță fostul prefect Paul Beganu pentru retrocedarea ilegală a peste 5.000 de hectare de pădure. Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins solicitarea celor doi de a fi judecați pe procedura simplificată deși aceștia și-au însușit acuzațiile aduse de procurori. De asemenea instanța a decis să respingă și celelalte cereri formulate de părțile civile din dosar urmând ca reluarea judecății cauzei să se facă pe data de 23 februarie.
„ Respinge cererile formulate de către inculpaţii Panaete Liliana şi Feraru Ştefan de judecare a acestora potrivit procedurii de recunoaştere a învinuirii. Respinge cererile formulate de către părţile civile Erbiceanu Constantin şi Bercu Voica privind luarea măsurilor asiguratorii faţă de inculpaţii Ceteraş Gheorghe, Beganu Paul, Lefter Alexandru, Toader Neculae, Irimia Ion, Vasile Mihail Cosmin, Moiseanu Eduard Gabriel, Poenaru Gheorghe Petre Vlad, Buleandră Maria, Feraru Ştefan, Panaete Liliana şi Constantin Anton. Respinge cererea formulată de SRN Silvirom Nawaro GMBH SCS privind scoaterea sa din cauză şi dispune menţinerea acestui participant în procesul penal în calitate de alt subiect procesual. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare în ceea ce priveşte soluţia asupra cererilor privind luarea măsurilor asiguratorii. Cu apel odată cu fondul cauzei pentru celelalte dispoziţii”, se arată în încheierea ședinței de judecată.

1 COMENTARIU

  1. […] Fostul secretar al Primăriei Gura Teghii, Liliana Panaete și fostul jurist al Prefecturii Ștefan Feraru au ratat șansa de a fi judecați pe procedura simplificată și implicit de a obține o pedeapsă mai mică după recunoașterea vinovăției în dosarul în care a fost trimis în instanță fostul prefect Paul Beganu pentru retrocedarea ilegală a peste 5.000 de hectare de pădure. Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins solicitarea celor doi de a fi judecați pe procedura simplificată deși aceștia și-au însușit acuzațiile aduse de procurori. De asemenea instanța a decis să respingă și celelalte cereri formulate de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.