Maternitate Buzau-7
Noua maternitate construită pe strada Victoriei și inaugurată formal la 1 iunie 2012 ar putea să își primească pacientele în prima jumătate a anului 2016. Asigurarea vine din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a declarat ferm la finalul primei ședințe a deliberativului județean din 2016 că maternitatea de pe Victoriei va fi deschisă în prima jumătate a anului.
„Noua maternitate va fi deschisă în prima jumătate a anului, poate chiar mai curând decât vă așteptați și îmi asum acest termen. Nu suntem în campanie electorală și mi-aș dori ca și domnii consilieri să uite de acest lucru când vin în consiliu. Noi trebuie în primul rând să ducem la îndeplinire ceea ce ne-am propus iar campania electorală va fi când va fi. Am mai auzit niște discuții, la nivel de zvonuri, cum că maternitatea ar putea funcționa în parteneriat public privat si vreau să vă spun clar, acest lucru nu se poate”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Deschiderea noii maternități nu este însă singura prioritate pentru conducerea Consiliului Județean. Tot în 2016, cea mai mare unitate spitalicească din județ va avea parte de o reabilitare termică și energetică precum și a blocului operator.
„Tot în acest an se va demara reabilitarea termică și energetică a spitalului județean dar și un bloc operator pe care le vom face din surse proprii pentru care avem deja banii proveniți din împrumutul pe care l-am contractat în trecut, bani pe care îi avem la dispoziție”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

  1. […] Noua maternitate construită pe strada Victoriei și inaugurată formal la 1 iunie 2012 ar putea să își primească pacientele în prima jumătate a anului 2016. Asigurarea vine din partea președintelui Consiliului Județean, Peter Emanoil Neagu, care a declarat la finalul primei ședințe a deliberativului județean din 2015 că maternitatea de pe Victoriei va fi deschisă în prima jumătate a anului. „Noua maternitatea va fi deschisă în prima jumătate a anului poate chiar mai curând decât vă așteptați și îmi asum acest termen. Nu suntem în campanie electorală și mi-aș dori ca și domnii consilieri să uite de acest lucru când vin Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.