Ion DRAGHICI si Valeriu NEACSU
Fără contracandidați, medicul Ion Drăghici și Valeriu Neacșu, au fost admiși în urma examenului pentru posturile de director medical și respectiv director financiar contabil, funcții pe care le ocupau până acum cu titlu interimar.

Cei doi au trecut cu bine de examenele susținute săptămâna aceasta și au fost declarați promovați, urmând să ocupe cu acte în regulă cele două funcții de conducere de la nivelul Spitalului Județean Buzău.

Medicul Ion Drăghici are experiență în funcția de director medical, având și în trecut astfel de atribuții în  cadrul echipei de manageri de la vârful celui mai mare spital buzoian.

De asemenea, Valeriu Neacșu, acum director financiar contabil cu acte în regulă, vine cu o experiență în acest domeniu, căpătată atât în cadrul Spitalului Județean Buzău cât și în activitatea desfășurată până în momentul cooptării sale în unitatea medicală menționată.

Cei doi vor face parte din echipa de conducere a Spitalului Județean Buzău, manageriată de medical Marius Anastasiu. Împreună, vor avea misiunea destul de dificilă de a ține spitalul de linia de plutire. Unitatea medicală trebuie să se descurce cu puținii bani primiți și fără a se mai îngloda în datorii.

 

C.D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.