Necazurile se țin scai de antrenorul suspendat al Gloriei Buzău, Ion Viorel. După ce Comisia de Disciplină a FRF a hotărât suspendarea sa pentru 2 ani și o amendă de 200.000 de lei, miercuri, aceeași comisie a dictat nouă sancțiune în ceea ce îl privește pe tehnicianul buzoian.
Este vorba despre o nouă suspendare de patru jocuri şi o penalizare în valoare de 6.700 de lei. „În temeiul art. 52.1 şi 2 lit.a din RD sancţionarea pârâtului Ion Viorel cu măsura suspendării pentru 4 (patru) jocuri şi penalitate sportivă de 6.700 de lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.
Noua sancțiune a lui Ion Viorel vine după evenimentele petrecute la finalul meciului cu Dacia Unirea Brăila de la finele lunii martie când tehnicianul buzoian l-ar fi înjurat și amenințat pe antrenorul oaspeților, Alin Pânzaru, care a sesizat ulterior Comisia de Disciplină a FRF.
Judecarea apelului la decizia Comisiei de Disciplină a FRF privind meciurile trucate este programată pentru vineri.

 

Citește și: Acuzaţii grave după meciul Gloria Buzău-Dacia Unirea Brăila

2 COMENTARII

  1. ajunge el primar la ,,sfantul asteapta,, si vedem noi ce radem de el,eu cel putin am ras mereu,am avut un mereu un feeling ca VIOARA e taler cu 2 fete ce mare om este dansul si cum stie sa faca aranjamente si permutari!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.