MESAJE DE SUSŢINERE CONSTANTIN TOMA

1
5037

Benone SinulescuBENONE SINULESCU

M-a surprins plăcut decizia bunului şi dragului meu prieten Constantin Toma de a se înscrie în cursa pt primăria oraşului nostru Buzău. Îl recomandă din plin activitatea de antreprenor şi cea de manager pentru numeroasele locuri de muncă pe care le-a creat, investiţiile mari pe care le-a făcut în oraşul Buzău. Eu am convingerea şi pot afirma cu tărie că Buzăul nostru are nevoie că funcţia de edil să fie ocupată de Constantin Toma. Dragi prieteni din Buzău vă îndemn ca pe 5 iunie să votaţi Constantin Toma la primărie!

Laurentiu CazanLAURENŢIU CAZAN

Constantin Toma este un om de succes, modest, comunicativ, un om care iubeşte muzica, arta. Ȋn general, un om care iubeşte oamenii şi, de asemenea, un om care de o viaţă întreagă ne-a arătat că iubeşte Buzăul. Constantin Toma- primar al Buzăului!

 

Georgian MargaritGEORGIAN MĂRGĂRIT

Îl cunosc pe Constantin Toma de aproximativ 20 de ani, perioadă în care domnul Toma a rămas neschimbat, acelaşi om serios, integru, devotat. Eu cred despre domnia sa că poate contribui cu succes la transformarea Buzăului într-un oraş european. Mai cred, totodată, cu tărie că între primarul Constantin Toma şi cetăţenii oraşului Buzău se poate dezvolta un dialog viu, permanent cu un final pozitiv pentru toată lumea. Drept urmare, eu îi sunt alături şi solidar în tot acest demers.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.