Ionut DRAGOMIR
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău se află din nou în febra alegerilor, de această dată lupta se dă pentru mâna dreaptă a preşedintelui, Adrian Petre. La funcţia de vice râvnesc trei candidaţi şi anume: Ionuţ Dragomir(Tricolorul Gălbinaşi), Florin Popescu(Viitorul Verneşti) şi Ion Isac(Locomotiva Buzău) iar primul dintre cei enumeraţi, dealtfel, cel mai tânăr, este considerat principalul favorit. Fost jucător şi arbitru, Dragomir(31 ani) se arată destul de încrezător în şansele sale, mizând şi pe faptul că membrii afiliaţi au arătat că îşi doresc un suflu nou la conducerea A.J.F.şi atunci când i-au acordat credit preşedintelui forului respectiv. Tânărul aspirant la postul de vicepreşedinte spune că pentru el reprezintă o provocare iar unul dintre motivele care l-au determinat să candideze este şi acela că se observă o schimbare în bine a fotbalului judeţean.
,,Din moment ce s-a vrut această schimbare, cu oameni tineri la conducere, cred că toţi vor să meargă pe aceeaşi linie şi acum. Mă bazez pe un nucleu de oameni cu ştate vechi în fotbalul buzoian care mi-au dat imboldul necesar sp candidez şi, evident, mă vor susţine. Vreau să mă alătur noii echipe a A.J.F. şi să demonstrez că sunt capabil să contribui la revigorarea atit a fotbalului judeţean cât şi a arbitrajului. Îmi place să mă implic, să construiesc ceva nou, să fiu un consultant cu membrii afiliaţi în vederea consolidării relaţiilor. Cunosc bine problemele care au fost in ultimii ani şi doresc să vin cu strategii pentru dezvoltarea fenomenului”, a declarat Ionuţ Dragomir.
Acesta speră ca lupta pentru ocuparea postului de vicepreşedinte al A.J.F. Buzău să fie una corectă iar membrii afiliaţi să voteze omul pe care îl cunosc bine în fotbal, îl simt aproape de ei şi că ar putea contribui la o schimbare în perioada următoare .

1 COMENTARIU

  1. […] Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău se află din nou în febra alegerilor, de această dată lupta se dă pentru mâna dreaptă a preşedintelui, Adrian Petre. La funcţia de vice râvnesc trei candidaţi şi anume: Ionuţ Dragomir(Tricolorul Gălbinaşi), Florin Popescu(Viitorul Verneşti) şi Ion Isac(Locomotiva Buzău) iar primul dintre cei enumeraţi, dealtfel, cel mai tânăr, este considerat principalul favorit. Fost jucător şi arbitru, Dragomir(31 ani) se arată destul de încrezător în şansele sale, mizând şi pe faptul că membrii afiliaţi au arătat că îşi doresc un suflu nou la conducerea A.J.F.şi atunci când i-au acordat credit preşedintelui forului respectiv. Tânărul aspirant la Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.