Buzoienii care vor să devină polițiști au o nouă șansă începând de luni când, IPJ Buzău scoate la concurs 59 de posturi destinate încadrării din sursă externă. Astfel, din totalul celor 59 de posturi destinate încadrării directe, 4 sunt de agenți de poliție rutieră, 29 de agenți de ordine publică în mediul urban și 24 de posturi sunt de ajutori șefi de post în mediul rural și alte două posturi de agenți conductori câini.

La concurs se pot înscrie persoanele care doresc să devină agenţi de poliție dar și

persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive, care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie la Clubul Polițiștilor lunea, miercurea și vinerea între orele 09.00 – 15.00 și marțea și joia între orele 14.00 – 20.00, concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://bz.politiaromana.ro  la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01  octombrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.