Deschiderea în luna mai a noii Maternități de pe strada Victoriei a adus Consiliului Județean Buzău un premiu de excelență la Gala Premiilor de Excelență în Administrație desfășurată joi seară la Brașov. Diploma de excelență a fost înmânată președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu care a fost prezent la festivitate și care a primit felicitările organizatorilor pentru performanța instituției pe care o conduce.

Pe lângă premiul obținut de Consiliul Județean, un alt trofeu l-a primit și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, instituție aflată tot sub tutela Consiliului Județean.

„Consiliul Județean Buzău a primit, aseară(nr. joi seară), în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Administrație, premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în sănătate, anume pentru deschiderea noii Maternități.
În același timp, DGASPC Buzău, instituție subordonată Consiliului Județean, a primit premiul de excelență pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administrație, pentru proiectul „Crearea unor profile de risc în asistența socială”.
Este o realizare importantă pentru Județul Buzău și, an de an, ne propunem să fim laureați ai acestei Gale”, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.