Un pilot de 36 de ani a murit, vineri, într-un dormitor al Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene de la Boboc, procurorii militari demarând o anchetă ca să vadă care a fost cauza decesului subit a militarului.

„Persoana nu este din unitatea noastră, era în vârstă de  36 de ani, venise la baza de la Boboc pentru cursuri de perfecționare și a fost găsit de colegi decedat în camera sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene Boboc, Adriana Alecu.

Militarul care venise la Boboc de la Baza Aeriană Otopeni pentru un curs de perfecţionare pentru înaintarea în gradul profesional următor s-ar fi plâns în urmă cu câteva zile că nu se simte prea bine. Oricum decesul său a surprins pe toată lumea mai ales că personalul navigant este supus regulat la controale medicale amănunțite. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga SML pentru efectuare necropsiei, rezultatul acesteia fiind decisiv pentru ancheta demarată de procurori.

Căpitanul Cristian Vasilică, pilotul care a murit subit la 36 de ani în dormitorul unității militare de la Boboc a prezentat în vara acestui an  mitingul aerian Bobas 2016 alături de prezentatoarea TV Roxana Ciuhulescu și de solistul trupei Blue Motors, Eduard Antochi.  De altfel, la scurt timp de la anunțul morții pilotului Roxana Ciuhulescu a scris pe Facebook :  „Mi-e greu să scriu, să exprim durerea asta… Împreună am trăit multe momente frumoase, am zburat, am râs, am făcut echipă și acum…și acum trebuie să ne spunem adio. Aviația militară ne-a unit și ne-a făcut să vedem altfel lumea, mai frumoasă și mai veselă.
Bunul meu camarad Cristian Vasilică, a zburat către cer. Dar așa sunt ei, aviatorii. Ei nu mor, ei decolează dar nu se mai întorc niciodată. Cer senin, prieten bun! O să-mi lipsești”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.